Aktualijos

KARTU MES GALIME DAUGIAU!

        TOLERANCIJA – viena svarbiausių mūsų gimnazijos vertybių. Tolerancija – tai pakantumas kitiems, supratimas, kad kitas žmogus gali skirtis nuo mūsų, ir pripažinimas, kad jis turi teisę būti kitoks nei mes. Kasmet pažymime šią dieną, organizuojame renginius. O šių metų Tolerancijos dienos simbolis – ŽIBINTAS! Juk rudenį mažiau šviesos, kurios reikia kiekvienai gyvai būtybei. Šviesa asocijuojasi su gėriu, pozityvumu. Tolerancijos žibintas skirtas skleisti toleranciją, gėrį, pakantumą.

      Klasių vadovai vedė klasių valandėles savo klasėse Tolerancijos tema. Iniciatyvios IIG klasės mokinės Goda, Kotryna, Anastasija, Dominyka ir IGa klasės mokinė Kornelija pradinėse klasėse vedė klasių valandėles apie toleranciją. Mokinės įdomiai pateikė informaciją, pradinukams labai patiko valandėlės!

       Smagu, kad mūsų gimnazijos bendruomenė kasmet jungiasi prie gražios iniciatyvos! Dėkojame visiems mokiniams, mokytojams ir tėveliams už Tolerancijos žibintų kūrimą. Pas mus buvo šviesu, jauku ir gera. KARTU mes galime daugiau!

___________________________

Įrašo autorius:
Tatjana Babkina
Socialinė pedagogė