Aktualijos

EKSKURSIJA Į TRAKUS

Gegužės 30 dieną mūsų gimnazijos 2a ir 2b klasių mokiniai bei mokytojos vyko į pažintinę išvyką-ekskursiją Trakai -Vilnius.
Dalyvavome tradicinėje akcijoje ,,Plauk garlaiviu Trakuose“, kuri organizuojama nuo 2006 metų. Kiekvienais metais organizuojami piešinių bei eilėraščių konkursai. Šiais metais buvo paskelbtas piešinių konkursas, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės ir saugiai vaikų ateičiai mūsų krašte ,,Mes piešiame savo kraštą“. Mūsų gimnazijos pradinukai piešė piešinius apie savo kraštą. Visi piešiniai dalyvauja konkurse, kurio nugalėtojai bus paskelbti rugsėjo mėnesį ir apdovanojami Lietuvos Respublikos Seime. Taip pat kiekvieno mokinio piešinys - tai bilietas plaukti garlaiviu ,,Skaistis“. Plaukdami garlaiviu mažieji grožėjosi vaizdingu Trakų kraštovaizdžiu.
Vėliau aplamkėme Trakų istorijos muziejų, kur mokiniai susipažino su viduramžių karybos ypatumais, karaimų etnografine paroda, eksponatais: stiklo, porceliano, pypkių, spaudų, taikomosios dailės eksponatų kolekcijomis,
Iš Trakų vykome į Vilnių ir aplankėme televizijos bokštą, aukščiausią pastatą Lietuvoje bei pasigrožėjome sostinės panorama.
Pabuvoję Trakuose ir Vilniuje, grįžome pavargę, bet pilni įspūdžių ir smagių prisiminimų.

Antrų klasių mokiniai ir mokytojos E.Leveckienė ir L.Talmontienė

{elena_ekskursija}