Aktualijos

ŠIMTADIENIS

Šių metų vasario 7 dieną Eišiškių Stanislovo Rapolionio gimnazijoje tradiciškai buvo švenčiamas Šimtadienis, kurį ruošė III G klasė. Spalvingai išpuoštoje aktų salėje abiturientai su klasės vadovais bei mokytojais „pateko“ į neįprastą aplinką – NEGYVENAMĄJĄ SALĄ... Nors iš tikrųjų abiturientai turėjo „patekti“ į Havajus, bet „dėl blogo oro sąlygų“ lėktuvas buvo priverstas nusileisti į NEGYVENAMĄJĄ SALĄ. „Apsigyvenę“ saloje dvyliktokai neliūdėjo, rado laiko prisiminimams apie gimnaziją: buvo prisimintos situacijos istorijos, anglų, kūno kultūros, tikybos pamokose, kasdieniniai mokinių pokalbiai pertraukų metu. „Suradome“ net vieno vaikino dienoraštį, parodėme filmukus apie tai, kaip dvyliktokai gyveno saloje, o mokytojai ruošėsi jų paieškai.
Žiūrovams smagią nuotaiką dovanojo vienuoliktokų šokiai ir dainos, gražių emocijų sukėlė dešimtokų kritiškas pasveikinimas, nuoširdūs abiturientų žodžiai, filmukai apie gyvenimą gimnazijoje. Plojimais buvo sutiktas ir kiekvienas šios gražios šventės kaltininkas, užlipęs ant scenos atsiimti simbolinės Šimtadienio dovanėlės.
Pasibaigus vienuoliktokų paruoštai programai, vakaro linksmybės tęsėsi. Diskotekoje skambėjo gyva muzika, šoko visi, kas norėjo pasilinksminti.
Linkime abiturientams sėkmingai išlaikyti brandos egzaminus!

Sabina Kucevič, IIIG kl. gimnazistė

{simtadienis-2015}