Renginiai

ŠIMTADIENIO AKIMIRKOS

    Vasario 3-ąją nuo pat ryto  mūsų gimnazijoje šurmuliavo vienuoliktokai, kurie ruošėsi šventiškai pasitikti į Šimtadienio vakaronę skubančius dvyliktokus, tėvus bei svečius.

    Pagaliau Šimtadienis!!! Šimtadienis -tai jau tradicija tapusi šventė, kuri suteikia galimybę abiturientams susirinkti, pasijuokti, prisiminti laiką, praleistą mokykloje ir svarbiausia - pabūti kartu. Šimtadienis – tai šimtas žingsnių iki didžiojo gyvenimo išbandymo – egzaminų. Vieniems užtenka mažesnių žingsnelių, kitiems tenka labiau pasistengti. Žengiant paskutinius žingsnius mokyklinio gyvenimo keliu, galima daug ką pamatyti, suprasti ir..... išmokti.

   Šią popietę visur tvyrojo pakili nuotaika ir gera muzika. Būsimieji mūsų gimnazijos abiturientai sulaukė daug džiugių staigmenų. Pirmiausiai pasveikino gimnazijos direktorė Danuta Zuzo, palinkėjo sėkmės laikant brandos egzaminus. Vėliau – vienuoliktokų parengta programa, kur netrūko linksmų scenų, nuotaikingų dainų, išradingų pokštų. Gražiu pasirodymu dvyliktokus pasveikino ir IIG klasės gimnazistai. Už puikią šventę nuotaikinga daina dėkojo ir abiturientai. Renginio programos pabaigoje – tradicinis šimtadienio tortas ir linksma diskoteka.

    Žodis ,,šimtadienis“ daugeliui asocijuojasi su švente, turinčia gilias šaknis ne vienoje Lietuvos mokykloje. Tai graži, jaunatviška ir linksma tradicija, simbolizuojanti veržlumą, polėkį, svajones, paliekanti smagius ir šiltus prisiminimus apie mokyklą, mokytojus ir klasės draugus.

    Linkime dvyliktokams ryžto ir pasitikėjimo žengiant svarbiausio tikslo link.

    Sėkmės Jums, dvyliktokai!!!